Ditta Esküvői Ruha Stúdió

Ön a Ditta Esküvői Ruha Stúdió honlapját látja, Stúdiónk Szekszárd központjában található. Fontos számunkra, hogy az itt töltött idejét otthonos, tágas és kellemes környezetben töltse el. Üzletünk egy műterem (stúdió), ahol személyes odafigyeléssel a vendégre, megismerve őt és ízlésvilágát, segítünk ruhája kiválasztásában. Mindezt tesszük elhivatottsággal a menyasszonyok és a munkánk iránt. Fontos számunkra az intimitás, és tiszteljük az egyediséget. 20 éve azon fáradozunk, hogy részesei lehessünk a csodának, amikor egy hölgyből menyasszony lesz. Ugyanis a menyasszonyi ruha a legnagyobb jelentőséggel bíró öltözet, amit egy nő az élete során viselhet.

Ruháinkat mindig az előzetesen felmért igényeknek megfelelően rendeljük, a minőség, mint legfontosabb szempont szerint. Évente érkezik új kollekció a menyasszonyi ruhákból, a felnőtt és a gyermek koszorús-lányruhákból is.

Menyasszonyi ruháink közül ajánljuk figyelmedbe az amerikai DEMETRIOS és EDDY K. ruhákat, melyek méltán világhírűek, és a spanyol LA SPOSA és ATELIER DIAGONAL modelljeit, melyek a spanyol menyasszonyi ruha tervezés csúcsai. Csak bíztatni tudunk, gyere el hozzánk és próbáld fel a világvezető divattervezői által megálmodott modelleket. Ha önálló elképzelésed van, úgy azt is megvalósítjuk, legyen szó menyasszonyi ruháról vagy koszorúslány ruháról.

Nyitvatartás

Hétfő-Péntek: 9.00-17.00

Szombat: 9.00-12.00

Aktuális ajánlatunk